Last Words For 2011... :']

Assalamualaikum! Ermm,, Guys aku nak bgitau nihh! Ari nihh 2011 but esokk dahh 2012! Cepatnyee masee berlalu... Ermm,, there A Lot of Kenangan Pahit dan Manis dlm Tahun 2011 nihh,,

Okeyhh,, now aku nak cerita.. smlm kitorang ade buat JAMUAN BEFDAY Aisyah n skalii JAMUAN sempena RESULT kitorangg lahh.. *even x gempakk mne punn... Kat umahh Aisyahh jgkk.. hehe..
But x ramai sgt yg dtg,, yg dtgg sume muke2 yg biase dtg if ade jamuann.. yg lenn mmg kim slm je lahh... But tetap Hepeninnggg! @_@ haha,, Ramai yg pindah,, termasok dye,, (dye x dtg jamuan,, but aku tau dri Syazie dye nak pindah) ermm,, kalo yg x pindah pun,, ramai kuar dri kelas arab,, coz amek subjek len.. ermm... Everythings Will Change,...
Aku punn HAVE TO CHANGE MYSELF.... *Tryinggg...

Anyway,, This Some Gambar that aku CURIK drii Album Jiaa Fz.. hehe
Ramai gak ygg dtg,, but nihh je yg aku lehh tunjukk.. mlzz nak letakk bebanyak.. hehe





Actually,, byk bnde aku nak citer.. but aku x tau nak citer cmne,, so... bia je lahh aku simpan dlm ingatan n hati aku je... haha,, ape lahh...
But aku nak bgitau lgi satu bnde nihh... tdi aku bru je lps amek HADIAH dri KETUA Kampung aku nihh... Present For My PMR Result... hihi,, dpt RM160.00 uhh,, *k.. Tayang... hehe
Ermm,, da la eyhh.. x tau nak ckp ape.. but LASTWORDS...

Bye2 2011,, I'm gonna MISS YOU n MY MEMORIES that YOU had TAKE AWAY.... :')
Hye 2012,, Welcome to MY LIFE... hope YOU will make me HAVE a VERY PRECIOUS MEMORIES with YOU....

#Akumestiberubah,,TanxforallmyFriends...ILOVEYOUGUYSREALLYMUCHH.... :') <3


ForAllOfYourInformation! :) nihh POST aku yg ke-101.. haha,, n pde ari yg terakhir pade tahun 2011.. okeyhh arr tuhh! 101/2011..! hihi ><

Contest Blog Paling Comel! By: Aqies and Zyhaa

Assalamualaikum! :) Ermm,, Joinning Another Contest! :D
Okeyh! The Syarat2??! Look Here! :)
Da tgkk? Amacam?? Jom Lahh Join Skaliii! :D
Tarikhh tutupnyee LAAAMBATTTTT lgii! -31/12/2012-
Klikk Sini!

Lastly,,! nak Tag! :D
Kaq Pijaa n Nienaryonie :)
Tanx! :))

That's All!
Assalamualaikum! :)

Contest Blog Saya Super Power

Assalamualaikum! :) hehe,, Okeyhh Guys..! :D Now,, Aku nak Join Another Contest! :) Errmmm,,, The Syarat2 Is Very Simple.! :) Tgk Siniii! :D

Wokeyhh! Now aku nak tag! :D
Kaq Pijaa! n Teesaz (okeyyhh Random! hehe)

Ermm,, da la kot...
But!! Lastly,, :) hehe,, Jom Lahh Join Reramai!! Tarikhh tutupnyee LAAAMBATTTT lagi... # 12/1/2012 #
So,, Amacam?? Jom Joinnn!!! Klikkk Sini! :D

Okeyhhlahh! That's All! :)
Tanx! Assalamualaikum! :)

Arhh! Hiduppp Akuuuuu!!

Assalamualaikum! ermm,, guys! aku xyahhh pindah skolahhh! haha,, hepyy doe...! coz why?? sbb,, aku dpt tau dri kwn sepupu aku,, a.k.a kwn aku larhh,, dye kate kalo bdk dpt Base Arab C xleh masok IQT uhh... aku lakk dpt C,, so aku un bgilahh tau ayah aku,, n then ayah aku tefon IQT uhh.. ayah aku tanye,, "kalau nak masok IQT, Keputusan PMR kene mcm mne?" n then org tuhh jwb.. " BA kene A.." Ayah aku unn kate lahh lgi, "ouh.. Tpi dye nak sekurang2nye,, 5A.." org tuhh jwb,, "Ye,, termasok BA... " So,, mcm tulahh citernye.. aku x dptlahh masok IQT tuhh,, mohon pun dye x panggil tok temuduga... ermm,, *dlm ati aku tersenyumm,, haha.. sbb aku xyah pindah,, stay skolah same je.. :) ape lahh... hehe,,

Ermm,, sbnrnye aku nak citer sal bnde len,, citer kat atas tuhh just salah satu je.. yg sbnrnye aku nak citer kali nihh.. is.. Aku,, entahh lahh! aku pun x tau mcm mne nak ckp.. tpi aku sbnnye rase bengang? or ape?? entahhh lahhh! cmnihh citernye,, aku slalu chat ngan dak2 laki,, but dyorang sume tuhh just my FRIENDS! x lebeyh dri tu pun.. but mak ayah aku x suke,, coz they know what there are doing,, tpi entah npe,, aku leh nak stop from chatting with themm,, coz dyorang da jadikk kwn yg agak rapat dgn aku,, Hish! entahh lahh! aku punn x tau... mak aku da byk kali tau aku chat ngan dak2 laki,, but entah npe aku xlehh nak stop cmtu je.. sbb.. entah lahhh! arhh! Tension tau x...! mak ayah aku mmg da x percaya aku,, mmg lahh salah aku,, but.. aku chat ngan dyorang tuhh just as friends..! ermm,, aku unn x tau lahhh!!! tlgglahhh akuuu!!! :'((((
Aku TENSION nihhhh!!!! ARGHHHH!!!! Hate MySelf...!!!! :'((((
Rase nak ............ je!!! arhhhhh!!!!!
Benciiiiii!!!!!!!
Aku nak berubah!! but its HARD for me...!! :'((

Please someone help me... :'((


Bye,, Assalamualaikum...

Contest Blog Superb Queen Terbaek

Assalamualaikum! :) Okeyhh Guys,,! Joinning another Contest lahh! haha,, Take A Look! :)
Ermm,, Nak tau syarat2 nyee? Klik Sini !
Ape Lagii? Let's Join! :D
Hit Here To Join! ;P

Tarikh Tutup!
2 JAN 2012
Pemenang Diumumkan!
10 JAN 2012

Tag??? :)
Tyra , Nik
Wokeyhh! Stop sini dulu! :)
Assalamualaikum! :)

Contest Wonderful Blog By Aisyah and Farah


Assalamualaikum! :) ermm! Aku Join Contest lgii lahhh! hehe,, Jom lahh Join Skaliii! :)

Ape syarat2 nyee ekk?
Tekan Sini utk Tgk Syarat2 nye..! :)
Nak Joinn??? Usha Sini! :D

Jom lahh Join sebelumm terlambatt!

Tag2!! :D

Tyra , Nik
Okeyhh! Tanx..!
Assalamualaikum! :)

Contest My Blog Simple But Cun


Assalamualaikum! :) hah! Skang nihh aku nak Join Contest lgi lahh...! hehe,, mesti korank da nmpk Banner Bunge2 kat ats tuhh kan! ha,,, Contest tuhh lahh yg aku nak Join..! :)

Ape Syarat2 dye ehh? Nak Tau??
Klikk Sini Jehhh! :D

Jom lahh Join Ramai2...! :D
Usha sini ! Join2...! :))

Sebelum tuhh! lupe pulak! hehe,,

I Want To Tag :D
Tyra , Nik 
Oklahh! Itu Saje..! :)
Assalamualaikum! :)

Sekejap je jumpeee.....

Assalamualaikum! :) Korankk,! tdiii sepupu aku dtg umahh! :D haha,, dtg satu kuarge !! Dyorang dtg KL just want to Shopping2 beli barang skolah...! Kuat tol Makcik ngan Pakcik aku berjalan,, dtg dri Terengganu,, n then jln2 beli baju skolah,, n then esoknye da blik..! Gile arhh! penat kot.,...! tpi makcik aku nihh mmg kaki Shopping,,! hehe.. Pakcik aku lakk mmg da biase jln jauh2 nihh... :) sepupu aku n adeq2 dye je lahh yg penat gegilenye,,,! Aku nak Follow dyorang Shopping,, tpi xde rezeki.. coz dyorang da pergi dulu... huhuhu,, sedeyhhh je... haha,, Tpi tdi jumpe kejap je... :( x best betull lahh! Anyway,, kitorang sempat arr gak tukar2 citer... sal ape?? sal skolah ape aku nak masokk taun dpn lahh... Stay skolah same or masokk IQT.. ermm,, don't know... Ayah aku suh isi je borang IQT tuhh,, ermm... aku un x tau lahhh! arhhh! masok skolah mne unn jdikk satu hall kene pikir..! Adoi,,~!! Aku unn isi je lahh dulu borang tuhhh,,, tpi seriously aku takott! adoi~!! Sepupu aku just stay skolah same,, Hish! Entahh lahh weyhhh! Tersepit antara MakAyah ngan Takott + x braniii aku nihhh!(bkn same je ke??) WuarghhhH!!!!

Dahh lahhh! stop sini duluu! da kol 3 pgiiii! Tido lahhh! haha,, K Bye! Assalamualaikum! :) Nite!
#Takotttt Weyhhh!

BlueHeart :D

Aku dpt msg nihh dri Pakcik Aku......

Kepada semua yg bergelar umat Islam, hari ini pakar Meterologi bahagian Rusia, pkul 3 Petang kelmarin mendapati sesuatu bunyi Ganjil Lagi yg seperti ngauman Raksasa yg kedua kalinya dri bawah Mantel(Dasar) Bumi. Menurut Para Ulama' itu suara Dajjal yg berusaha naik ke bumi. Oleh itu kita disuruh sentiasa tidak berhenti azan/solat. Siapa yg membaca ini tolong sebarkan,, jgn permainkan lillahita'ala... Demi Allah, ini amanah... Semoga Allah melindungi dan merahmati kita... Amin...

Ya Allah,, Dunia sudah nak akhir zaman,, dah nak kiamat...
Berdoalah agar kita ditempatkan dalam kalangan org2 yg Beriman...
Amin...

BlueHeart

Segmen : BlogWalking Sambil MemFollow :)

Hey Guys,,! Assalamualaikum! :) ermm,, Mesti korank da nmpk Banner kat atas tuhh kan! :D So,, You Know What I Want To Do :) Aku nak Join Segmen nih lahh! Senang n Dapat Advance TAMBAH Follower pulakk tuhh! haha,, ;P

Nak tau Syarat2nyee atau nak Joinn skaliii?? Just Klik Here..! :D

Tarikh tutupnyee,, :)
30 Disember 2011
Tepat Pukul 1 Petang !! :D

Just That,,! A Simple Thing To do,,!
Oklarhh! That's All.. :)
Assalamualaikum! :)

Contest: Blogger Siapa Bertuah Tahun 2012?

Assalamualaikum! :)) Korank,,! Aku nak Join Contest lgi lahh... haha,, Aku rajenn aku join la kan... now,, aku tgh rajenn nihh! Aku nak Join satu Contest nihh! :) Have A Look! :D


Syarat2nyee,, sgt Simple! :) Let's See It! :D

#Buat Satu Entry Yg Bertajuk Contest: Blogger Siapa Bertuah Tahun 2012? .Dalam entry tu tampalkan Banner yg dekat atas tu dlm entry korang.
#Tagkan sekurang-kurangnye 3 Rakan Blogger korang. Siap semua Linkkan Entry korang tu pada komen entry saya.
#Dalam Contest ni hanya Seorang sahaje BLOGGER bertuah yang saya pilih secara rawak. Dan bagi pemenang akan dapat Header Tercomel dari saya.

~Tarikh tutup: 27/12/2011 :)
So,, ape lgii? Jom lahh Join Ramai2..! :D Its Just A Simple Thing! :)

Lastly,, I want to Tag Tyra , Nik & Sofiah :)
Tanx.!
Assalamualaikum! :)

Selamat Tinggal 2011,, Selamat Datang 2012,, :']

Assalamualaikum korank,,! ermm... Mcm yg korank sume da tau,, kite da dkt ujung taun 2011... brape ari lagi je nak masok 2012 dah.... n kite sume akan start jumpe Kwn baru (bgi sesape yg pindah skolah), Cekgu baru, Subjek baru, Suasana baru, Sumee baruuu lahhh! ermmm,,

Banyak sgttt kenangan aku selama 3 tahun aku telah hidup kat SMKBBB tuhh.. Bile aku ingat blikk semuaa,, aku rase Rindu sgt2 kat kwn2 aku,, Aku rindu sgt2 dgn korankk,,, x sangke sekejap je mase dah berlalu,,, sekarang,, ramai yg da nak pindahh skolah.. ye lahh,, kite kan da abes PMR,, jdi ramai lahh yg tukar skolah.. Carikk Skolah Baru,, Kwn Baru,, Suasana Baru,, bgi yg stay skolah same pulakk,, akan sedeyhh la,, sbb Suasana da x same mcm dulu,, kwn2 rapat mungkin ramai da pindahh,, Ahli2 geng pulak mungkin da x cukup... Ya Allah,, Sedeyhnyeee akuuu... :'((( Selama 3 tahun aku kat SMKBBB tuhh,, Aku hanyelahh tetap sbgai Bdk Harmoni... dri Form 1 smpai Form 3...  Bdk2 satu kelas mmg x berubah lahh,, jdii skarang nihh ramai nak pindahh,, Ya Allah,, Sedeyhhh sgt2.. Kitorang sume mmg da kenal antara satu same lainn,, da kenal jahat baikk masing2,, even x bercakap satu same laen punn,, tpi sume da tau,, n da x kesahh ape yg nak jdikk... haha,,

Banyak sgt kenangan... :'((

Wak2 Form 1 -2009-... Maen kejar cam budak2 lagii... =,='' , Ade time tuh, H1N1 tgh berleluasa,, ramai yg jadikk Ninja.. sume pakat pakai Mask tok cover mulut ngan hidung... mmg x lehh tahan lahh...! byk lgi,,! Wak2 tuhh sume perangai cam budak2,,! Jakon sume baru masok Skolah Menengah... Ya Allah,, mmg best lahh wak2 tuhh,, sume baru nak saling kenal mengenali,, xde tau erti cinta "monyet" lgii,,, yg ade dlm otak..! MAEN MAEN MAEN... Heppy sgt2 wak2 tuhh!

Masok Form 2 -2010-... Sume da kenal rapat2,, da ade Geng2 sendiri,, ade jgk bdk2 baru masokk,, Bising sumenye x tentu arah,, Cekgu2 sume pun da kenal sgt perangai masing2,, wak2 Form 2 nihh lahh yg slalu kene marah..! xD sumenye pakat buat x tau.. Terukk gile lahh wak2 nihh,, satu kelas jdik bdk JAHAT terlebeyhhh! smpai cekgu punn mlzz nak masok kelas Kami!! haha,,!!! Terukk tolll!!! Taun nihh jgk,, budak2 dahh pandai Bercintan-cintun "Monyet"...! ermm,,, aku pun x terkecuali la.. >_<... *aku bkn bdk baekkk
aku suke tu punn bdk yg aku slalu gaduhh Wak2 Form 1 smpai la Form 2 tuhh,,, haha.. Betull larhh org ckp,, "Kalo benci jgn benci sgt,, nnti lame2 suke,,," harhh! Kan da terkena Batang idung sendiri! >_<...

N now,,! Taun 2011 !! We all da Form 3...! sume amekk PMR,, taun nihh jgkk lahhh bdk2 Harmoni ade bykk sgt masalah,, Masalah dgn cekgu,, masalah dgn disiplin,, masalah dgn kwn2 yg termasok jgkk kwn2 sekelas,, masalah dgn parents,, masalah dgn Kapel,, masalah dgn semua lahhh! Taunn nihh mmg taun yg PALING PALING PALING Mencabar utkkk KAMI...! da la nak PMR..! ape lahhh!! tpi,, Alhamdulillah,, kami dapat jgk buat yg terbaekk utk PMR,, n thenn now result punn da dpt.... Mase utk buat keputusan je lahh,, same ade nak pindah or stay skolah same... ermm,, taunn nihh lahh yg sedeyhhh sgt2..! sgt2 sedeyhhh,,! :'(((( Everythings in our Life selama 3 tahun ade kat skolah menengah nihh,,, akan hanye menjadi kenangan,, yg xkann pernah dilupekann... sumenye akan berubah bile masokk je taun 2012.. EVERYTHINGS!! Ya Allah,, Sedeyhhhnyeee.....!!!! :'((((

Taun 2012,, ramai da pindahh,, termasok dye,, taun dpn,, kalo aku stay skolah same lgii,, mmg da laen lahh... :'(( kalo aku pindah punn,, laen jgkk,, so its just a same thing.. but aku sedeyh2 sgt2 sebnrnye,, coz lps nihh,, aku dgn dak2 LB, dgn dye.. entah bile akan jumpe lgi.. aku nak hang ngan dyorang mmg jgn harap lahh mak ayah aku nak kasi,, pegi umah kwn unn cam berat je nak kasi,, nih pulak nak Hang Out... ergghhhh! Miss Them Really Much....! :'((( entahhhlahhhh!!!!!!

Nak kontek punn,, kat Fb or kol je lahhh.... :'(( Korankkk,,,! I Miss All Of You So Muchhhh!!! :'(((
Kenangan antara kite mmg xkan pernah dilupekan...! even sesaat punn... :')
Aku Syg Korankk Sume Sesangat...! Bdk2 Harmoni Tahun 2009, 2010, 2011 The Best Ever In My Life...! <3

Klik utk Lagikkk Jelazz! *Sory gmbr kabur.. hehe,,

Uss,,,! :'D

Wak2 Form 1..! haha,, muke sume tahpape jehh!

Wak2 Form 2,, Formal2.. :) Okeyh,, da ade yg berJawatan :D
Form 2 gakk,, FreeStyle pulakk! :D

 N, Now! This Year!! Form 3 ! :')
I Love You Guys So Muchh! Sume Kenangan Kite xkan Pernah Hilang Dri Hati Aku..! :')
If We Can't Meet Each Other Again,, Take Care YourSelf,, n Kite Sume Same2 Berjaya Tau..! Dunia dan Akhirat! :') Insyaallah!

Yg Alwayzz Miss You All...
BlueHeart :'D

Contest Blog Aku Paling Simple Afifi, Nanabo, Udin

Assalamualaikum!!! :)) K,, now aku nak join Contest lgi lahh.. haha,, saje2..! ;P
Now,, You just Look n Have A Nice Read! :D



Now Let Us See The Syarat2! ;P

1. First Klik INI , INI dan INI ! (Wajib! #anda diperhatikan)
2. Follow Blog Saya, INI dan INI ...
3. Buat Satu entry yang bertajuk CONTEST BLOG AKU PALING SIMPLE BY AFIFI, NANABO, UDIN # banner direct ke link blog INI ..
4. Pastekan link entry anda di ruangan KOMEN :) bukan mcm ni : www.afifishamsuri.blogspot.com !
5. 24 Disember - 30 Disember 2011 # 12 Tengah Hari
6. 100 % dipilh oleh PENGANJUR !

Ermm,,,! Simple je kann? So,, ape tunggu lgiii? Kalo nak Join skalii Usha Sini! :)

Oklarhh! Bye2 n Tanx! Assalamualaikum! :))

Dalam dilema.... :((

Erm,, Assalamualaikum korank,, ermm... asal ngan aku?? arh.. aku skang tgh dlm dilema.... kan aku baru lps PMR,, n then Alhamdulillah result aku Cemerlang,, so nak minx skolah mne2 pun insyaallah dpt.. jdi skarang nihh,, aku mmg ade terase nak masok satu skolah nihh.. Institut Quran Terengganu,, tpi sepupu aku x dpt masok,, coz result dye bwh 5A,, skolah tuh nak sekurang2nye 5A.. tpi aku mmg teringin nak masok gak skolah tuhh,,, but aku takot kalo xde kwn,, aku takot aku sorg2,, aku x pandai nak buat kwn baru.. mmg kwn kepada sepupu aku a.k.a kwn baru aku jgk,, Nik nak mohon masok skolah tuhh... result dye pun ok,, insyaallah dye dpt... Amir pun nak mohon skolah tu jgkk,,, but aku takot,, kalo aku mohon skali,, n then aku atau nik x diterima,, nnti salah sorg dri kitorang akan sorg2,, kalo Nik sorg2,, mungkin dye ok je,, tpi kalo aku yg sorg2?? aku x nak... sbb tu skarang nihh aku x tau nak mohon ke x.. tpi Nik ade ckp "cube je la mohon dulu,, kalau awk dpt, tpi saye x dpt.. ikot awk lahh lpstu nak terima ke x.." ermm,, aku punn x tau lahh... aku takot jgk,, coz baru masok taun dpn,, Form 4,, so smpat ke nak menghafal2 sume tuhh? but mak aku kate,, "kalo skolah tuhh kate bolehh masokk Form 4,, maknenye bolehh la tuhh..." ermm,, kalo aku pindahh nnti Syaziera un tinggal la sorg2 kat Smkbbb tuhh,, sian gak kat dye,, entah lahh! aku pun x tau... tunggu mak ngan ayah aku berbincang je la.... haish,,,! dilema-2 =,=''... Ya Allah,, tlglahh aku dlm membuat keputusan yg betull dan bermakne bagi aku,,,

#Mak aku pernah ckp.. "Sekolah kat mane punn,, same je.. Yg penting,, minat kite utk belajar dan berusaha... cume skolah Berasrama tu mungkin lgi baguzz lahh... ikot kite lahhh...."

Ermm,,, still fikir...
xpelahh... Blah dulu,,
Assalamualaikum... :/

BlueHeart :/

Banggenyeee akuuuu!! :'D

Oit!! Assalamualaikum! :)
ermm,, ape yg aku nak citer kali nihh?! ermm,,, just nak bgitau! tdi ayah aku puji akuu! <3
mcm nihh citer dye,,! DIPERSILAkan bace DIALOG kat bwhh nihh eh! ;P

Adeq Aku : Ishh! Kalo Base Arab along A, mesti da straight A dah...
Aku : Ala,, bnde dah berlaku.. xyahlahh nak berKALAU-2 lgi,, Setiap Yg Berlaku Mesti Ade Hikmahnye,,,

Tetibe Ayah Aku menyelit n ckp something smbil pandang aku,,
wak2 tuhh aku x dgr,, so aku tanye la "ape yah?"

Ayah Aku : X,, baru PERTAMA KALI ayah dgr along ckp mcm tuhh,,,
Aku : Ckp ape?
Ayah Aku : ckp "setiap yg berlaku ade hikmahnye,,"
Aku : ouhh,,, tpi kenapa?
Ayah Aku : Baguzz lahh.... *smbil terSENYUM :)
Aku : *dlm hati da rase bangge ayah aku puji! >_<

haha,,! k aku x tau ape yg aku tulis nihh nmpk cam PUJIAN yg perlu diBANGGEkan,,, but aku bgitau je ape yg aku rase :'))

Arhh! What A Very Hepy Day,,,! Tanx A Lot 22/12/2011 ! ILOVEYOUSOMUCHIIII ;D

Oklarh! Chow Duluuu!
Assalamualaikum! :))
Nite!

BlueHeart :D

Ya Allah,,! Tahniah dan Terima Kasihhhh Ya Allah,,! :'DD

Assalamualaikum!!! Korankkk,,,! ari nihhhh merupakan ari yg sgt2 BERSEJARAHHHH buat akuuuu!!! n aku rase sgt2 BERSYUKUR dannnn BERTUAH kerana diberikan result yg sgt2 BAEK walaupun bukan straight A's... Terima Kasih Ya Allah,,,! aku dah berjaya membuatkan ibuku menangis kegembiraan & ayahku tersenyum berbangga...! Terima Kasih Ya Allah kerana kau telah memakbulkan doakuuu....! Terima Kasihhh Ya Allah... :')))))
Okey,, bpe yg aku dpt?? ermm,, Aku amek 9 subjek..! coz KELAS ARAB... haha,, n result aku klakar sikit... aku dpt................ kalo aku kelas biase, aku dikira dpt STRAIGHT A's... :) but disebabkan aku kelas arab... jdi aku x dikira larhh dpt straight A's.. K larhh,, aku bgitau kalo korank nak tau yg betul2nye gakk... mlss nak teka2 sendiri.. okeyh! aku dpt.... jeng jeng jeng!!! 8A 1C ....!!!! haha,, C tuh base arab..! adoi~!! klakar toll lahh,,,! masok kelas arab,, tpi yg ARAB tu jgk lahh yg =,=''' .... hehe,, tpi xpe.. aku tetap bersyukur...!! Alhamdulillah!!! coz knpe?? coz aku sendiri x percaya,,, sbb TRIAL PMR aku just dpt 2A 5B 2C je,, bayangkan! mmg x sangke sgt2 lahhhh!!! mmg aku kate aku hepyy gile2 arhhh!!! n aku sgt2 hepy jgk hari nihhh,,, coz bdk SEKELAS aku,, A.K.A Ex akuuu,,, kim SALAM kat akuuu.... knpe aku nak hepy kalo just setakat "Assalamualaikum?" Aku hepy sbb aku ngan dye mmg sejak Bulan 4/5 yg lalu x bertegur.... lps da clash,, kitorang gaduhhh... n mmg dingin sgt2 even satu kelas...! So,,! tetibe tdi kwn aku ckp,, dye kim salam,,! mne aku x terkejuttt! aku mmg hepyyy hari nihh! but don't worry! aku da anggap dye just sebagai KWN aku...! Forever Kwn Rapat! n aku da lame maafkan dye... :')

Dye dpt 6A.... hihi! aku kalahkan dye,,,! :D hepyyynyeee~!! *n for all of your INFORMATION! aku ngan dye selalu dpt kedudukan yg sgt2 dekat, pde SETIAP peperiksaann! but aku lahh yg slalu kat ats... hehe,, n now aku KALAHkan dye lgiii! mne x hepyyynyeee! haha,, *jhtnye akuuuu! btw...! CONGRATS FOR YOU! :))

Aku jgkkk dpt hadiah befday driii Imahhh! *gmbr hadiah tgkk bwh! yg berbalut hadiah tu tauu!  :)) n aku dpt hadiah BEFDAY n sekaligus hadiah RESULT dri mak aku,,! Which is...!!! MY LITTLE SISTER!!! hihi,,, Heppyyynyyyeeee akuuuu! <3

What A VERY Best Result Day Ever !! :'))))

[!!] Okeyhhh! now aku nak bgi tau pulakk dak2 LB yg len dpt ape..! :)

~ Syaziera ! dpt 1A yg len aku x ingat,, hehe ;)
~ Qurratu' ! dpt 2A,, but ade failed 1... :]
~ Uswatun ! dpt 3A :D
~ Syuhada n Rahimah !! dpt STRAIGHT A'S!!! TAHNIAH lahhh tok dyorangggg!!! *mmg dyorang paling pandai un dlm LB's Gruppy nihhh! :D
~ Fuza ! dpt 2A rasenye,, :)
~ Farhanah ! dpt 1A gak rasenye... hehe,, :P
n Aku Larhhh!!! 8A 1C,,! xD

[!!] Okeyh! now my cousin(S) pulakkk! :))

* Sofiah,, dpt 2A 5B 2C ..! hihi (mcm result trial akuu) but xpe...! Tahniah tok dye,, coz TRIAL dye x berape okeyy... :)
* Sahira,, dpt 7A 2B ...! :D trial dye dpt 2A ,, Tahniah tok dye jgk! :)
*Syikin,, dpt 6A n 3B kot.. hehe,, lupelah... btw congrats jgkkk! :)
#sume S je start nme dyorang...

[!!] n bestfriend(S) aku yg len nihh!

> Jannah = 7A 2B ,,, TAHNIAH! :D
> Hafizah,, dye x amek lgi,, nnti da tau aku bgitau ehh! :))
> Fadzil,, 8A,, STRAIGHT A's gakkk tuhhh!!! *dye x amek arab.. TAHNIAH weyhhh!!!
> Nik,, 7A 1B 1D,,! Tahniah tokkk dye! :DD

[!!]Dak2 Mts,,

% Amir dpt 6A :))
% Mad dpt 7A :D
% Kerol dpt 7A jgk! ;D
btw TAHNIAH tokk korankkk!
yg len2 aku x taulahh! hehe,,

=) n now aku mengade2 nak show..! hehe,, ;P



K, muke aku buruk >< *aku ngan bestfriend aku! :D
(sory Mal aku cilok gmbr dri Album ko,, hehe)

Wak2 baru dpt result.. Seriously x sangke... :')



N that's the storyyy! sbnrnye bykkk sgt aku nak citerr ape yg jdi ari nihh! ape yg jdi wak2 kitorang kumpul dpn meja cekgu nak amek result,, ape yg jdi pgi tuhh wak2 nak masokk skolah,,! psl aku yg terkena ngan mak aku,, n bykk lgi lahh! but aku x tuliss coz byk n panjanggggg sgt2,,,! bialah aku simpan je buat jdi kenangan akuuu dgn kwn2,,! :'))

Lastly,, aku nak ucapkan BERBANYAK2 TERIMA KASIH yg x TERHINGGA tok CEKGU-2 yg susah payah ajar aku yg kdg2 bengong terlebeyh nihh,, tok UMI ngan AYAH yg selalu nasihat kaklong tok blaja,, tok HomeTutor aku,, Teacher Aisyahh yg dri jauhh sanggup dtg umah akuu just semata2 nak ajar,, tok Kaum Kerabat yg laennn,,, n The Special One,, tok All Of My Best-3 Friends Everrr yg Alwayzzz lyn kerenah akuu yg gile2,, yg blur2,, n yg mcm2 lgi lahhh! All Our Memories Alwayzz in My Hearttt! ILOVEYOUALLREALLY-2MUCHHHHH,,,!

Okeyhh! Aku Stop smpai sini duluuu!!! I LOVE ALL MY FAMILY N FRIENDSSSS!!!! <3
Terima Kasih Ya Allah! :')
Bye Guys,,,!!! Assalamualaikum!!! :))

BlueHeart! :'D

Wowowo~!! Gile arhh! x penah2 lgiii!

 K,!! Assalamualaikum!! ermm,, ape yg x pernahh tuhh? Ha,,,,! mcm nihh! tdi.. kat kwsn umah aku nihh! betul2 tepi umah akuu! tetibe je ade due org laki nih,, mule2 dyorang naek keta,, pastu tetibe aku dgr ade org gaduhh.. aku pun intai arhhh ikot tingkap..! aku nmpk ade sorg laki nihh dye ketuk dpn kete uhh n dye jln smbil menangis n smbil ckp "Kau x Puas Hati ngan Aku kan!!" n then kete uhh terus kedepan smpai arhh berenti dpn umah sorg pakcik nihh.. aku un intai arhh lagi.. tgk2,, dyorang da bertumbukk! atas jlnn! sume adeq2, ayah ngan bibik aku skali tgkk! mmg gile arhh tgk dyorang gaduhh uhh! takott gileee! lpstuh pakcik yg dkt umah dyorang stop tu un keluar.. dye ckp something tpi aku x dgr sgt,, coz jauh.. but yg pasti dye leraikan bebudak yg gaduh tuhh arhh... n then salah sorg dri due laki yg gaduhh uhh,, dye blah,, smbil ckp "Hormat sikit org yg lgi tua!!" n then dye terus blahhh x tau gi mne,, yg lagi sorg nihh,, menangis smbil peluk Pakcik tuhh,, *kitorang panggil Pakcik Ghani... Pakci Ghani un tenangkan la dye,, tpi x lame lepastuhh tetibe je dye merengus.. kuat lakk uhh! Pakcik Ghani try lpskan pelukan laki uhh dri bdn dye,, n then bgi dye minum air.. lps tuhh laki uhh dok kat jln..  dipendekkan cerita, x lame lps tuhh.. Pakcik Ghani nak masok rumah,, dye jerit.. "Atokkk!!!!!" *laki uhh panggil Pakcik Ghani atukk coz Pakcik Ghani mmg da tua...  pastu entah cmne *aku x nmpk dgn jelaz sgt.. Laki uhh gi serang umah Pakcik Ghani.. habes hancur pintu rumah Pakcik Ghani,, laki uhh kerjakan... sian kat isteri Pakcik Ghani... n then Pakcik Ghani panggil ayah aku,, *coz ayah aku Ustaz.. tuk suruh tenangkan laki tuhh... n tuk kol POLIS... ade la mcm2 lagi terjadi... aku malass nak tuliss,, hehe.. but laki tuhh jadikk cam ORG GILE or mmg GILE...  asal dye nmpk je kete or moto yg lalu,, dye kejar..! n then menjerit or merengus,,, x pun kalo kete tuhh x gerak,, mcm kete ayah aku yg ade dpn umah.. dye akan ketuk,, kuat gile lakk uhh! *sian kete ayah aku.. entah kemek ke tidakk... k, lpstuhh smpai arhh satu mase nihh,, dye nmpk satu moto tgh jln,, n then dye gi kejar,,, n pde wak2 tu jgk POLIS dtg,, Polis maken kedepan, dye makin kebelakang... smpai lahh tepi umah aku blikk,, dye kene kepung ngan Polis,, n then kene gari... lpstuhh dye terduduk.. org KG un sume gi tgkk....n then ade la yg disoal siasat mcm ayah aku n Pakcik Ghani,, beberapa puluh minit lpstuhh kete polis dtg,, n then dye dibawak ke balai polis...

Laki tuhh org kate dye minum arak,, n isap dadah,, jdi dye jdi x betulll...

Bwh nihh ade gmbr yg aku tangkap senyap2 celah tingkap.. hehe,, ;P
#muke laki uhh x nmpk sgt,, but dye yg pakai baju putihh n yg dok atas jln..
#yg pakai bju kuning uhh ayah aku.. hehe












Teruknye bahana dadah ngan arak nihh,,, Ya Allah... aku da nmpk dpn mata aku sendiri org tuhh jdi mcm mne,,, Ya Allah jauhkan lah aku dri najis arak & dadah itu, Ya Allah...

Erm,, what a very tragic day kat Teras Jernang hari nihh.. bahaye betull....
Oklarhh,, aku stop smpai disini je,,!
Assalamualaikum! :)

BlueHeart :D

Cuak Cuak Cuak !!! PMR !! Pleaseeeee be kind to meee,,!!! :')))


Assalamualaikum! Ya Allah guys!! tomorrow is my PENENTUAN arah hidupppku yg seterusnyeee,,,!!! Result PMR kuar esokkk!!! Takkottttt!!!! Ya Allah,,! Semoga aku dpt Result yg TERBAEK!! Amin,,!!! Menunggu dgn hati yg sungguh2 resahhhh!!! #_#'' Semoga aku n sume kwn2 aku dpt the BEST3 RESULT!!! Amin,,! :']

K bye,,! Assalamualaikum! :']]

BlueHeart :D

Alhamdulillah!!! :'D

Assalamualaikum!!! korankk!! aku tgh hepy sgt2 nihhh!!! alhamdulillah! pukul 12.30 pgi tdii mak aku selamat melahirkan adeq aku yg ke-8 !! :')) bersamaan 21/12/2011!! alhamdulillah!! terima kasih Ya Allah kau telah makbulkan doa akuu!!! :')) Hepynyeee akuuu!!! dpt adeq girl!! hihi,, bertambah jdik 6 org larhh puteri umi dan ayahkuu!! :)) mak aku kate suare dye mcm adeq aku yg ke-7 (Syifaa') haha,,, x sangke! da la comel suare dye..!! wak2 aku tanye baby laki ke perempuan mak aku kate suara dye cam Syifaa'! haha,, mne x terkejutnye akuuu... kitorang nak baby boy,, tpi dpt baby girll! but xpe..! rezeki Allah bgi..! kiter redha je! setiap yg dye bgi adelah yg terbaek utk kite,,! :) Hepyynyeee aku x terkate...!!! Terima kasih Ya Allah!!! :')))
Mlm nihh aku tido dgn senyumannnnnnnn larhhh!!!! haha,, syg Adeq! sihat2 je tau adeq..!!! akqq LOVE u so MUCH! <3 Umi punn!!! sihat2 je tauuu!!!! Kaklong sygggg umi & sumeeee skali..! <3


My Little Sister! :D





Ok larhh! kene tido skarang,,!! tdi ayah kol nak bgitau psl baby slamat bersalin pun ayah da marah npe x tido lgi.. sbb sepatutnye ayah suruh tido pukul 10.30.... hehe,, nihh da dekat 1.30! hikhik!
K larhh! nite!!! Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh!! :'D


BlueHeart! :D

Ya Allah...!!! semoga mak & adeq ku selamat.... Amin,,, Insyaallah...


Assalamualaikum korank! Ya Allah! mak aku da kene masok WAD BERSALIN tuhhh! k,, mmg larhh da lame mak aku masok hospital,, but mak aku kene thn je,, x rase saket nak bersalin lgi,, coz mak aku mmg susah nak rase sket tepat pde wak2 bersalin sepatutnye... but mlm nihhh,, 20/12/2011.... insyaallah smpai mase tok mak aku bersalinn,, coz doktor nak pakse mak aku,, masok ubat... Ya Allah semoga mak aku dan adeq aku selamat.. Amin..... Permudahkan lahh ibuku Ya Allah... Panjangkan lah umur mereka... Berikanlah kekuatan kepada Ibuku dan adeqku Ya Allah.... :]

Insyaallah mak aku bersalin mlm nihhh,,, kalo diizinkan Allah...
Doakanlah mak dan adeq aku selamat... Amin..
#x sabar nak dpt adeq baruuu!!! :))
Just waitingg n keep going berdoa,, insyaallah... Amin...

Assalamualaikum..
BlueHeart :D

Haha,, comel-2!! >_< Tanx A Lot Awak n Awak!!

Haha,, k sape awk n awk tuhh? ermm,, dyorang berdue tuh is my BEST-3 Ever Friends! aku syg dyorang sgt2!! <3 ..! K, sbnr-2nye! aku nak bgitau nih! dyorang kan,, beli kan,, hadiah kan,, utk saye larhh! hadiah befday sye yg baru je lepas beberape hari yg lalu la awk! haha,, *gedikk! ><'' k, larhh! like i had said,, dyorang beli hadiahh tok akuuu! haha,, knpe aku heppy sgt??! coz,,,,,! hadiah dyorang bgi uhh COMELLLLL sgt! especially Syazie punye Hadiahhhh! hikhik! even murah punnn,,! aku tetap hargai kedue-2 hadiah tuhh n akan aku jge like aku jge nyawa aku,, *wah2! semangat lebeyh nmpkk? haha,, MESTILAH! hadiah bestfriends dunia akhirat aku kasi tuhhh! jgn men2!! *da la aku x kasik dyorang hadiah tok befday dyorang taun nihh... hehe,, sory larhh NO BAJET !! ><!! k,! now korank tgk larhh ape yg dikasik olehh mereka! Syazie nye hadiah sgt kreatifff!! I like~~!!! really2 likee! comel lak tuhh! haha,, but mmg dye sengaja nak kenekan aku je larhh,, *bgi yg gmbr kucing! grrr! haha,, for all of your INFORMATION! Aku ................ x Suke Kucing! bkn sbb geli,, but sbb TAKOT kottt? hehe,, takot sbb pe pun akuu x tau larhhh...

Okeyhh! Now The Photos! <3 itt A Lot!! *Sory Larhh Kalo Gmbr x Jelass... @_@

Yg Brush dlm kotak tuhh! Hafizah yg kasik! :)
Yg paling banyak gmbr uhh,, Syazie yg kasik! Tabung kot tuhh... haha,, Dlm tuh byk GULA-2!! Aku kate muke tabung uhh KUCING kot,, korank katee?? :)

#Gambar telah disusun ikot urutan wak2 bukak hadiah tuhh! Slamat Menerjahh! haha... ;P
Just Klik The Gambar utk TENUNG lgiiii dekattt! hehe,, 
















Haha,, da tgkkk? mekasih larhh sbb "sanggup" MELUANGKAN MASE anda utk Bace n Tgk GAMBAR-2 yg aku mengada-2 nak show... hehehe... *SUKE ATI AKU LARHH! >_<
K, Bye! Assalamualaikum! :)
Syg Dyoranggg!!! <3

BlueHeart :D