Dye da Pergiiii... :(

Assalamualaikum :') Korank,, nak bgitau niyhh.... Kwn aku a.k.a bdk yg slalu aku kacau, tegur, Hye/Bye, Senyum, n watever lagilahh,, dah nak pindah skolah....!!! Isnin niyhh! Aku Sediyhhh! :'( nnti xde sape lahh aku nak kacau, n xde sape jgk lahh nak suh aku diam bile aku bising! Sedeyhnyee! Dahlahh dye pindah jauh kat PENANG pulakk tuhh! Aduhh~! Mne x bertambah sedeyhnyeee! :( Dahhlahh dye nak pindah tuh, aku x tau pun,, tup2 tetibe dye x dtg ari khamis arituh, tau2 sbb dye nak pindah dah.. Ya Allah,, mne aku x terkejutnyee... Tetibe je dahh nak pindahh! Sedeyhh la weyhhh! :'( Pastu, adelahh bpe kali dye dtg skolah sbb nak antar buku teks, tgk dye aku jadi sedeyhh lakk,, rase nak nanges,, haha.. but aku cover >< Syhh! :P Hehe,, Kantoi pulak! xP Nevermind, but seriesly, aku sedeyhhh.. " Weyh Fiqal! Asal kau pindah x nak bgitau aku arhh? Kalo ye punn x nak heboh2,, at least bgilahh tau aku,, yelahh.. sapelahh aku niyhh kan utk di bgitau.,, Hermm.. nak tacing ngan kau pun, da xgune.. kau pun da nak pegi jauh kann!" :') Sedehhnyee weyhh! Nnti xdelahh org aku nak tacing lagiii kann? Haha,, ape arhh kau niyh Fadhi,, dye pindah skolah je punn,, bukannye pindah rumahh... Tpi pindah skolah punn, entah bile lahh dpt jumpe lagi kann? Hermm,, xpe lahh weyhh..

"Fiqal, Maybe yg len x rase sedeyh kau pindah,, but aku rase sedeyh sgt! Sbb pe? Coz, even kau x hensem,, *hehe,, lek2 xP Tpi kau BAEK! Aku suke kwn dgn kau! SERIES! :') Maybe Syu kate kau x baek, sbb yelahh, korankkan slalu sgt bergaduh! But aku rase kau BAEK! Thay's why aku sedeyh sgt bile tau kau nak pindah dahh! Herrmmm,, nnti AKU AKAN MISS KAU SGT2 lahh weyhh :') Xpe lahh,,! TAKE CARE arhh diri kau kat sane nnti k! :) Jgn lakk lupe aku ngan Syu yg slalu kacau kau kat sini! :) Bye KWN! Hope dpt arhh kite jumpe lagii! Huhu, K byee! :')

Assalamualaikum! :')

OK ke KO ?? :/

Assalamualaikum! :) Hehe,, Korank korank korank! Nak tanye niyhh! Korank mesti da nmpk HEADER aku telahhhh di-EDIT..! hekhekhek! Edit sendiri je tuhh! >< So, aku nak tanyelahh niyhh,, OK ke KO ?? Tlglahhh bgitau eyhh... :) Kalo x okey, knpe? kalo okey,, mekasih2...!! Huhu,, Thats All! hehe,,

#KOMEN SKIT TAU!!! Bye!
Assalamualaikum! :)

Aku da buat! Korankk?! :))

Assalamualaikum! :)) Wokeyh2!! x nak dipanjangkan ceriterrrr! :D So, aku pendekkanlahhhhh! ;P
Okey2,,, cmniyhh citernyee,,, Dimulakan dgn BISMILLAH.... Disudahi dgn ALHAMDULILLAH... ;) Okey tu je,,! Bye!
Hehe,, lek2..! Gurau jerrr! Ahax~! :P Okeylahh,, STRAIGHT TO THE POINT!! ;P Herrmmm,, xde pe pun sbnrnye.. justt aku nak bgitau, dulu aku kan da pernah update entry sal BERATTT BLOGGG AKUUU NIYHHH! :) so, skang niyhh aku nak bgitau, berapaa pulak HARGANYEEEE BLOGGGGG AKUUUU NIYHHHHH! hehe,, ;D Hah?! Brapee?? :/ Lek luhhh! x lehh lek gakk? K lahh! Tgk Bwh niyhh! hekhekhek! :P



Amacam?? Da tgkk?! hekhekehkk! So,, ape komenn? xP No komenn? Okeyyyyy....
Hehe,, Korank pun nak tau jgk ke brape HARGEE BLOGG KORANKK?! :)
Aku boleh bgi link dye,, tpi disebabkan PC aku niyhh TERsgtlahhh LAJUUU,, so aku malas nak bukak link dye byk2 kali, sbb LAJUUU SGTTT..... TPI! hehe,, jgn risauuu! :D
Aku ade care bgi korank boleh dpt link tuhh!
Tgk je BLOG BLOGGER niyhh! ;D
#Sambil Tulis Entry! Sambil Promote! Ahaxxx~!! xP

*Act, aku pun tgk dri entry blogger tu jehh! hehehe,,

Okeylahh! Stop Duluuu! Da tau korank punyeeee HARGEEE BLOGGG,, jgn2lahh segan tok kongsi k..! ;)

Bye2..! Assalamualaikum! Chiowww! x)

Tanx Allah :')

Assalamualaikum Korankk! Its Such A Long Long Timeeeee aku x post stories ritee?? :/ Yeahh! Nothing to story + Malas + Sebuknyee! hehe,, So, xde lahh story baruu! :( Sory eyhh Guys,,! Nway, niyhh aku tgh rajen, so aku nak cite hows my life now :)

Okeyhh! Dulu aku bgitau, yg aku x suke form skang, a.k.a kelas skarang,, but now :) Aku dah semakin suke n hepy dgn semua yg berlaku.. :) Sbb ape? Coz, lps beberapa minggu skolah, kelas n suasana baru niyhh xde lahh teruk sgt, or xdelahh borink ke, saket aty ke, or watever lah..! Its just OKEY :))
Hermm,, even adelahh bdk2 yg senyap2 je,, x byk ckp, n kdg2 bile kite bising, dyorang marah ke or watever, itu dyorang punye hal lahh kann? kite, kite punye hal jelahh Ritee? :) Bdk2 lelaki kelas akuu BEST! haha,, coz why?? xD Dyorang mmg SPORTING abes arhh, *dgn dyorang2 je lahh! Tpi mmg best arhh! sbb everyday! mesti ade je lawak or citer dyorang yg buatkan aku x abes2 nak gelak! *Hekhekhek! Curik2 dgrr! xP Hermm,, meja kelas aku da berubah, aku dok ngan bdk2 pandai! c|: But, sebelah aku tetap syu,, huhu... Dpn Syu pulak Fiqal! So,, mmg x abes2lahh aku MENGACAU dyee! hekhekhek! Sory yehh Fiqall! xP Kdg2 tuhh Syu akan gaduh ngan dye!! haha,, mmg klakarlahh tgk dyorang gaduhh! :P Hermm, ape lagi eyhh nak citer?? Arh,, tpi skang niyhh jaranglahh aku jumpe syazie ngan len2 sume,, Imah lagii lahh... but kitorang tetap be HAPPY ! :)
Niyh aku nak citer niyhh! Smalam imahh dtg skolahh kitoranggg! Huhu,,! Hepynyeee! Miss dye sgt2,,! Bile aku tgk dye, Arhh! Aku asyik tersenyum jeee! n hampir2 nak nanges sbb miss dye sesangat! :')
*hehe,, sorylahh kalo nmpk over! :P
Nway,,! Akuuu sgt2 SAYANG n MISS LB's GRUPPYY SO MUCHH!! <3 :')
Love You All!

#Nnti aku story sal dyorang sorg2 k,,! :')
Insyaallah,, bile ade mood or mase..! hekhekhek!! ;P

Assalamualaikum! :')
Bye! :P

HekHekHek! Addicted this SONGGGG! x)

Sgt saket kepala,,! :'(

Assalamualaikum :') Hye korank! Hermm,, lame aku x update blog.. xde stories lahh,, nak story pun rase malas je,, Hermm,, saket kepala arhh,, xtau arhh npe,, mungkin sbb da lame x mengadap laptop or pc lame2, tu yg saket abes kepala niyhh,, Hermm... Plus mengantuknyee lagii! *tpi xnak gi tido! pe arhh -,-'' Hehe,, xpe arhh!
Bye :') Assalamualaikum!

#sgt SHORT entry,, n xde pe yg best punnn.. :')

صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد, صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ, صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد, صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ

Assalamualaikum! :) Hari niyhh merupakan Hari Kelahiran Nabi Muhammad Saw... :) Marilah byk2 kite berselawat ke atasnye,, kerana sesungguhnye,,, 
 
"Barang siapa berselawat kepadaku satu kali, maka Allah berselawat kepadanya sepuluh kali selawat dan Allah menghapuskan sepuluh kesalahan (dosa) dan mengangkat sepuluh darjat kepadanya " 
(Riwayat Ahmad, Nasai dan Al Hakim).

Subhanallah! Sungguh besar ganjaran yg diberi oleh Allah Swt hanye dgn kite berselawat ke atas junjungan kite, Nabi Muhammad Saw... :') Jadi marilahh kite same2 Berselawat ke atas Nabi Muhammad Saw...

Tpi, jgn lahh kite hanye berselawat pada hari ini sahaja,, selawatlahh juga x kira bile atau dimana, pada kesesuaian keadaan dan masenye.. :)

"Lazimkanlahh Lidah Mu Dgn Memuji dan Berselawat ke Atas Junjungan Kita Nabi Muhammad Saw.." :)
 

صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد, صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ, صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّد, صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ

Assalamualaikum :)

Ape Lagii?! ;P

Assalamualaikum :) Hermm,, Kali niyhh aku nak citer pe arhh? :/ Aku da lame x update blog,, bukan x nak update,, tpi sbb xde idea nak update ape,, kadang2 tuhh xde mase langsung nak update,, sebuk ngan skolahh,, homework,,, mcm2 lahh! Penat2,, :/

Hermm,, k.. skang niyhh aku nak bgitauuu! hehe,, Semalam aku suh mak aku beli coklat! :) *But pakai duit aku arhh,, Coklatnye mungkin x byk sgt,, tgklahh kat bwh niyhh! xP


Hermm?! Da tgkk?! So, lps niyhh kalo aku tgh TENSION2 ke,, tgh SEDEYH2 or ape2 ke,, bolehh lahh aku bedal coklat tuhh cukup2! xD *Bdk Giler Coklat!(CHOCOHOLIC) ;P hehe,, Kenduri Coklat cukup2 arhh aku lps niyhh! :DD

Nak tunjuk satu lagi gambar,, ;P *Mengada2! xP
Tgk bwhh! hehe,,

Jam "BARU" xD
Bukanlahh! Tali dye je baruu! hehe,,

K.. Bye2! Assalamulaikum! :)
#Skit je post kali niyhh! No Idea lahh! ;/ hehe,,

Aku.....

Assalamualaikum :) Hyep Korankk! Hihi,, Hows korang punye LIFE skanggg??? :) OK? atau KO? Hermm,, Kalo aku, KO kot.... KENAPA?! :O haha,, sbb aku rase Form 4 niyhh,, mcm LIFE SEDEYH, TENSION, BENCI akuuu... sbb pe? sbb Kwn2 aku sume da TUKAR kelas laen, ade gak yg TUKAR skolah laenn,, *IMAH :'( BESTFRIEND aku pun tukar kelas laenn,, :'( Aku smpai xde SEMANGAT nak pergi skolahh,, Dah tu, HOMEWORK cekgu kasik BERLAMBAK2!! Kasik tuhh mcm esoknye tu kitorang CUTI SETAHUN je,, Erghh! Tpi mmg lahh xlehh salahkan cekgu, It coz nak bagi kite pandai jgk.. PRACTICE MAKES PERFECT rite,,? Yg aku TENSIONnyee,, Bile aku x fhm or x tau cmne nak jwb soalan2 uh,, aku tanye KWN, dyorang ajar aku asyik nak marah2 je,, Aku tau aku x pandai, korang pandai, but xkan lahh xleh bgi SIKIT kesabaran korang utk ajar aku? :'/ Aku TERASA tau, bile dyorang cam tengking2,, but aku DIAM je,, aku still SENYUM lagi,,, coz aku xnak lahh org nmpk rite.. Tpi dlm HATI, hanye Allah je yg tauuu... :') Hermm,, yg aku BENCInye, Bebudak dlm kelas uhh, cam X SESUAI tokk Ex Bdk2 HARMONI,, Kenapa? Coz bdk2 Harmoni, sumenye GILER2,, Kaki Bising, But Bdk2 dlm Kelas Murni niyh,, yg bukan Ex Harmoni, Sumenye BAEK2, SENYAP2,, asal kitorang BISING KUAT skit je,, Ade yg MARAH, ade yg "Syhh!" Adoi~!! Haha,, Lwkkannn? :/ But Its What I Feel Bile Masok Form 4 niyhhh! Seriously rase cam xde semangat nak skolahh! :'( I Want My Old Life!! My Mom said "ITULAH KEHIDUPAN" nnti aku akan merasa lagi besar dri niyhh,, But... Hermm,,

Xpelahh! Bye,! Assalamualaikum! :')
#Nak buat HomeWork...