Haha,, Hepy kottttttttttt! :p

Alhamdulillahhhhhhh! :DD Exam abes jgk akhirnyeeeeeeeeeeeeee! Tpi baru pertengahan da saket jiwa cam niyhh,, belum lagi SPM uhh! adoiii~!!! Eyh2,,! Lupe pulak,, hehe Assalamualaikum! Hyep korank! hehe,, excited sgt smpai lupe nak bagi salam,, haha.. Ye! aku mmg hepy sgt2! sbb exam abes jgk akhirnyeeeeeeeeeeeeeee! :DD Lps niyh Cutiiiiiiiiiiii!!! Suke gilerrrr kotttt! xP Tpi..... Aku x rase result aku okeyyyy,, :( Sbb,, mmg aku rase x okeylahhh! hermm,,
Nway,, lame dah kan aku x post ape2..! huhu,, Malas punye psl,, x smpat lagi,, sian blog aku niyhh,, x berhabuk sgt2 dah agaknyeee,,! hehehe :p
K,lah! Bye! Assalamualaikum! Chow! Cuti nak jumpe Sepupu! haha,, bye2! :P

2 Singgit 2 Singgit 2 Singgittt! haha,,, xPP

Assalamualaikum! :) Hermm,, ape yg 2 Singgit-2 tuhh? :/ Haha,, xde ape2 lahh! just nak kecoh jap! Aku pergi PESTA BUKUuuu! xPP *Ade aku kesah?! -,- Haha,, k,, saje nak kecoh! :P Jgn Marah.. 
Hermm,, Aku pergi anjuran Nisa',, malas nak terangkanlahh nisa' tuh ape,, penat!
Nway,, Satu Grup aku pegi, kecuali Aini :( Dye kemas rumah nak pindah,, so dye x ikot lah.. Tpi ape2 pun kitorang ttp HEPY! :)) Tpi Taun niyhh punye Pesta Buku x brape bestt,, Coz cam berterabur n buku2 dye pun x tersusun sgt,, Lagi satu x brape hepy coz masa nak jelajah satu PWTC uhh skjp sgt,, :( dripada taun lps,, Nak beli Novel pun x sempattt! Coz x jumpe Booth2 dyeee! Siyes Frustttt! yg len dpt beliii! arhhh! Tpi xpelahh,, ade hikmahnye,, :') Haha,, Klahh! Itu saja! Bye2! Assalamualaikum! :P

#Nah! Certain2 Gambar! hehe,, xP








#SumeGmbrMukeAkuBuruk! xP
Tpi Gambar Ke-3 Aku suke! hehe :P