Tag Me Tag You!

Assalamualaikum! Aku ditagggggggggggggggggggg oleh Syada! Wuarhhhhhh! Bestnyaaaaa xD Haha, ingatkan apelah ;p
Mesti korang taukan pasal permainan niyh? Mesti tau punyalahhh ;p
Herm, okey! Peraturan-peraturannya :
Post this rules.
Write 11 things about yourself
Answer the question the tagger set to you.
Create 11 new questions for those you want to tag.
Choose 11 bloggers to be tagged and link them to post.
You are not allowed to tag back.

So, now #11factsaboutme!
Aku adalah anak sulung daripada 8 org adik-beradik 'for this time!' Haha xD
Aku sekarang adalah salah seorang daripada mangsa ES PI EYMMMMMMM x'O
Aku suka sangat MAKAN ! Jgn terkejut! Sbb tuh berat aku makin naik dan badan aku makin tembam =3
Aku minat K-POP. Yeah, tpi takdelah sampai giler2! ;p
Aku suka ONLINE! Suka sangatttttttt, sampai tak belajar :/ Tak bagus kan? Haihhhh.
Aku ada geng aku sendiri! Haha, dyoranglah sahabat aku dunia akhirat! *Tu pun nak bgitau ke ;p
Aku teringin sangat nak pergi KOREAAAAAA! Tpi apa2 pun MAKKAH jugaklah yg aku nak jejakkan kaki dahulu dan bawa mak ayah aku ke sana. InsyaAllah :')
Aku jugak nak berjaya dalam hidup sama ada di dunia dan di akhirat. Aku nak sangat gembirakan hati mak ayah aku!
Aku suka berblogging! Bila mula aku dah tak ingat ;3 Hehehehhe
Aku suka KAMERA. *Kalau dah mcm tuh faham2 jelah kan maknanya? xD
Last thing, aku sangat sangat sangat sangat tidak boleh dekat dgn KUCING! Bukan tak suka, tpi tak berani :/ *Sila jauhkan haiwan comel itu dripada aku*
Nak tau lebih lagi? SINI!

Okey, now! It's time to answer the questions that being asked to me! *Sory, BI aku hancur*
Apakah nama glamour anda?
♡ Fadhi or Fad
Apakah hobi anda?
♡ ONLINE memanjangggg! *Tu je kot yg nmpk sgt skarang niyh*
Adakah anda seorang pelajar atau pekerja?
♡ I'm still a studentttt! SPM pulak tuh tahun niyh! Pray for me k? Thanks!
Describe satu perkataan tentang diri anda.
♡ PENAKUT *Really*
Movie or drama or cerita apa yg paling korang ingat?
♡ Yg keluar kat fikiran waktu niyh just perkataan CERITA KOREA. Tu je? *Menjawab soalan tak? Hehe xp
Apakah lagu kegemaran anda?
♡ Rasanya lagu2 yg INSTRUMENTAL kot. Mcm lagu kat blog aku niyh ;D
Adakah anda suka dengan blog saya?
♡ Huish! Sukalah! Kemas je ;D
Berapa kali anda blogwalking blog org lain?
♡ Hermmm, byk kali sangat2 dah kot :/
Berapa kalikah anda update blog dalam seminggu?
♡ Sekali mcm tuh je rasanya. Kalau ada event ape2 mungkin 2-3 kali jugaklah kot. Tpi kalau usha blog niyh, mahu setiap hari! xp
Antara blog, facebook, twitter, instagram and etc. Mana paling anda suka?
♡ Herm, Instagram aku takde ;p Maybe twitter, blog then facebook! ;)
Apakah motto hidup anda untuk berjaya?
Capai kejayaan setinggi yang boleh, usaha, tawakal dan berdoa! :') Kejar kebahagiaan di dunia dan akhirat! InsyaAllah!  
Now, soalan aku utk korang semua pulakkkk! ;D
 Apa nama penuh awak? Nama glamour?
 Umur dan tarikh lahir awak? Tinggal kat mana?
 Antara cerita MELAYU, CINA, HINDUSTAN, JEPUN, TAIWAN, INDONESIA n KOREA. Mana yg korang lagi minat? Kenapa?
 Favourite colour apa?
 Cuba komen sikit blog saya niyh? Thanks!
 Apa yg boleh korang gambarkan ttg diri korang?
 Korang start berblogging bila dan apa yg membuatkan korang mula utk berblogging ;D
 Apa kejayaan terbesar yg pernah korang capai dalam hidup korang?
Katakanlah kalau korang ada peluang utk pergi ke tempat yg korang suka, korang nak pergi mana?
 Apa kenangan yg buat korang malu sgt smpai taknak ingat?
 Adakah anda suka menjadi diri anda?

Okey, now mangsa tagnya pulak! ;)

Maisarah
Anis Farhanah
Akhmaliza
Amalina
Sarah
Najihah
Mazni
Diya
Azwar
Mar
Syamimi

Okey, thanks! Silalah jwb soalan2 yg dikemukakan itu ye! xp Anywway, Sorylah kalau saya agak kasar sbb tak panggil awak semua KAKAK kalau awak semua lagi tua dri saya. Sbb saya tak tau umur awak semua :/
And sory jugak kjp guna aku, kjp guna saya.
Dah jwb tolong letak link awak2 semua kat kotak komen saya kat bawah tu eyh? ^^
Okeylah, Assalamualaikum!

Segment Follow Mollow Dan Menang.

Assalamualaikum! :)
Aku nak join satu segment niyh! Haha, segment niyh boleh tahan best gak arh! Sambil dpt ramai2 kenalan, insyaAllah dpt menang jugak! ;D 

Segment ini dianjurkan oleh Alya Jane and Amer Corner ;D

Ini jumlah followerku semasa join segment niyh! ;)

Herm, done buat apa yg perlu! ;D
Thanks guys anyway for the Follow's! :)
Okeylah! Assalamualaikum!

Header?

Assalamualaikum! Herm, perasan tak? Perasan takkkkkk? Header aku dah bertukarrrrr. Tpi still colour biru lahhh xp Korang perasan jgk x yg header tuh mcm ade takde je tulisan dye. Haaaaa, nama dah HAPPINESS tpi knpa mcm ade x de je? Sbb dripada header tuh aku nak menggambarkan yg aku mungkin sudah melalui atau masih lagi mencari KEGEMBIRAAN yg mungkin benar, ataupun tidak :') *Korang faham ke? :/ Herm, *act, mungkin sbb mood aku, perasaan aku tgh tak berapa nak baik sekarang niyh? :') Byk betul dugaan rasanya sekarang niyh. Aku pun tak taulah knpa? Herm, takpelah. Kesabaran itu penting dlm mencari kebahagiaan :') InsyaAllah. 
Setiap dugaan yg diberi adalah tanda sayangnya Allah kepada kita :')
 Dia nak tgk smpai mana kuatnya iman kita, sama ada kita masih mengingati DIA lagi? Dan DIA nak kita sentiasa bertakwa, memohon, meminta pertolongan kepadaNYA! Semestinya kita perlulah terus redha dan kuat menghadapinya! Allahhuakbar!

Okeylah, hamba Allah niyh nak stop sini dulu. Nak minx tolong niyh :') Tlg doakan aku dan semua org yg menghadapi dugaan dan ujian utk terus kuat dan tabah menghadapinya :') Terima kasih. Assalamualaikum!






P/s: Rajin2lah tekan icon RILAKKUMA kat sebelah tuh ;)