Tag Me Tag You!

Assalamualaikum! Aku ditagggggggggggggggggggg oleh Syada! Wuarhhhhhh! Bestnyaaaaa xD Haha, ingatkan apelah ;p
Mesti korang taukan pasal permainan niyh? Mesti tau punyalahhh ;p
Herm, okey! Peraturan-peraturannya :
Post this rules.
Write 11 things about yourself
Answer the question the tagger set to you.
Create 11 new questions for those you want to tag.
Choose 11 bloggers to be tagged and link them to post.
You are not allowed to tag back.

So, now #11factsaboutme!
Aku adalah anak sulung daripada 8 org adik-beradik 'for this time!' Haha xD
Aku sekarang adalah salah seorang daripada mangsa ES PI EYMMMMMMM x'O
Aku suka sangat MAKAN ! Jgn terkejut! Sbb tuh berat aku makin naik dan badan aku makin tembam =3
Aku minat K-POP. Yeah, tpi takdelah sampai giler2! ;p
Aku suka ONLINE! Suka sangatttttttt, sampai tak belajar :/ Tak bagus kan? Haihhhh.
Aku ada geng aku sendiri! Haha, dyoranglah sahabat aku dunia akhirat! *Tu pun nak bgitau ke ;p
Aku teringin sangat nak pergi KOREAAAAAA! Tpi apa2 pun MAKKAH jugaklah yg aku nak jejakkan kaki dahulu dan bawa mak ayah aku ke sana. InsyaAllah :')
Aku jugak nak berjaya dalam hidup sama ada di dunia dan di akhirat. Aku nak sangat gembirakan hati mak ayah aku!
Aku suka berblogging! Bila mula aku dah tak ingat ;3 Hehehehhe
Aku suka KAMERA. *Kalau dah mcm tuh faham2 jelah kan maknanya? xD
Last thing, aku sangat sangat sangat sangat tidak boleh dekat dgn KUCING! Bukan tak suka, tpi tak berani :/ *Sila jauhkan haiwan comel itu dripada aku*
Nak tau lebih lagi? SINI!

Okey, now! It's time to answer the questions that being asked to me! *Sory, BI aku hancur*
Apakah nama glamour anda?
♡ Fadhi or Fad
Apakah hobi anda?
♡ ONLINE memanjangggg! *Tu je kot yg nmpk sgt skarang niyh*
Adakah anda seorang pelajar atau pekerja?
♡ I'm still a studentttt! SPM pulak tuh tahun niyh! Pray for me k? Thanks!
Describe satu perkataan tentang diri anda.
♡ PENAKUT *Really*
Movie or drama or cerita apa yg paling korang ingat?
♡ Yg keluar kat fikiran waktu niyh just perkataan CERITA KOREA. Tu je? *Menjawab soalan tak? Hehe xp
Apakah lagu kegemaran anda?
♡ Rasanya lagu2 yg INSTRUMENTAL kot. Mcm lagu kat blog aku niyh ;D
Adakah anda suka dengan blog saya?
♡ Huish! Sukalah! Kemas je ;D
Berapa kali anda blogwalking blog org lain?
♡ Hermmm, byk kali sangat2 dah kot :/
Berapa kalikah anda update blog dalam seminggu?
♡ Sekali mcm tuh je rasanya. Kalau ada event ape2 mungkin 2-3 kali jugaklah kot. Tpi kalau usha blog niyh, mahu setiap hari! xp
Antara blog, facebook, twitter, instagram and etc. Mana paling anda suka?
♡ Herm, Instagram aku takde ;p Maybe twitter, blog then facebook! ;)
Apakah motto hidup anda untuk berjaya?
Capai kejayaan setinggi yang boleh, usaha, tawakal dan berdoa! :') Kejar kebahagiaan di dunia dan akhirat! InsyaAllah!  
Now, soalan aku utk korang semua pulakkkk! ;D
 Apa nama penuh awak? Nama glamour?
 Umur dan tarikh lahir awak? Tinggal kat mana?
 Antara cerita MELAYU, CINA, HINDUSTAN, JEPUN, TAIWAN, INDONESIA n KOREA. Mana yg korang lagi minat? Kenapa?
 Favourite colour apa?
 Cuba komen sikit blog saya niyh? Thanks!
 Apa yg boleh korang gambarkan ttg diri korang?
 Korang start berblogging bila dan apa yg membuatkan korang mula utk berblogging ;D
 Apa kejayaan terbesar yg pernah korang capai dalam hidup korang?
Katakanlah kalau korang ada peluang utk pergi ke tempat yg korang suka, korang nak pergi mana?
 Apa kenangan yg buat korang malu sgt smpai taknak ingat?
 Adakah anda suka menjadi diri anda?

Okey, now mangsa tagnya pulak! ;)

Maisarah
Anis Farhanah
Akhmaliza
Amalina
Sarah
Najihah
Mazni
Diya
Azwar
Mar
Syamimi

Okey, thanks! Silalah jwb soalan2 yg dikemukakan itu ye! xp Anywway, Sorylah kalau saya agak kasar sbb tak panggil awak semua KAKAK kalau awak semua lagi tua dri saya. Sbb saya tak tau umur awak semua :/
And sory jugak kjp guna aku, kjp guna saya.
Dah jwb tolong letak link awak2 semua kat kotak komen saya kat bawah tu eyh? ^^
Okeylah, Assalamualaikum!

14 comments:

  1. thanks sudi tag,insyaAllah esok saya jawab sebab saya dah sleepy skarang..hehe,sorry

    ReplyDelete
  2. wahh, thanks sudi tag. nanti saya jwb ehh. :D

    ReplyDelete
  3. hehe..thanx tag..sy kne jwb ke? sbb dh jwb dh hari tu...ngeee ♥

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Wookay, no hal .. Thanks add..
    SPM tahun ni? Saye mude lagi... [tunduk Hormat] !

    ReplyDelete
  6. ohh tidakk. hahaha. sye jawab soalan akak jela. malas nk tag-2 org lain *palmface*

    ReplyDelete
  7. dah jwb..hehe..
    http://fardiyah.blogspot.com/2013/05/response-by-me.html

    ReplyDelete
  8. Done! Nanti usha erk!

    http://waaishiteruislam.blogspot.com/2013/05/tag-me-tag-you.html

    ReplyDelete
  9. http://iamaspmfighter.blogspot.com/2013/05/tag-me-tag-you.html

    Hey hey :D Hehehe. Dah jawab soalan awak tadi. Thanks tag

    ReplyDelete
  10. kene jugak tag bnde ni. hehe. tapi tak dan nak buat. :)

    ReplyDelete
  11. Fad. Iyelah kita sama umur. Goodluck for your spm okay? Nice to know you fad.

    ReplyDelete
  12. http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/06/jawab-soalan-akak-comel_2.html

    done jawab soalan akak!

    :)

    ReplyDelete