2nd Sem! =3

Assalamualaikum! Finally it is end of semester break! TT^TT Huarghhhhhh! Nak cuti lg boleh takkkk. Even kerjanya mereput je dkt rumah setiap kali cuti... Tapi tak payah stress psl asg, presentation, exam! Huhuhuhu. Ottokhaeee! Nak taknak kena jugak terima kenyataan cuti dah habis. Hahahahahahahahahha T.T

Esok dah mula sem baru! 2nd sem! Subjek baru! Lecturer baru! Suasana baru! Huishhhh. Even selalu je lalui perkara yg sama... Tapi still nervous itu adaaa! Lagi-2 sem dua ni subjek dia boleh tahan banyakkkkkkkkk. Hahahahahha. Dahlah banyak kuliah pulak tuuuuu. Habislahhhhh, nak present dpn ramai-ramai dlm kuliah in arabic pulak tu. Allah... Lemah semangat gueeeee. Aku ni bukan pandai sgt ckp arab. Huhuhuhu

Hermmm, lps dah masuk belajar balik ni, blog pun maybe jaranglah dpt bukak. Yelah, paling kerap pun maybe every weekend jelah kot dpt nak usha/update. Huhu. Takpe! Yg penting jgn sampai tak terupdate jelah kan!

Barang dah habis kemas, tinggal nak siap-siapkan diri dan kembali ke kuis :3 Semoga aku kuat untuk menuntut ilmu dan meneruskan sem yg seterusnya! InsyaAllah! Aminnnnn! :)
Bye bye rumahhhhhhh! Iskk... iskkk... iskkk..... (Hahahahah, overrrrrr! Pdhl tiap minggu selalu balik jgk! xp)

Assalamualaikum!

6 comments:

  1. all the best kak fadhi! wuu subjek akak, bagi saya nmpk susah T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Tq mazni! Even bg akk pun boleh tahan challenge jugak! ><

      Delete
  2. all the best ya. ;D
    rindu rumah la lepas nie kan. :XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Rindulah jugakkannnn. Kalau tgh stress-2 ada masalah lglah rindu x3

      Delete
  3. Replies
    1. Haha, cuti baru habislah. Skrg baru mula sem 2 x3

      Delete