SEBELAS SOALAN - Tag by Leya :D

Assalamualaikum! Heeee, kita main tag-tag pulak ya? Hahaha. So, saya di-tag oleh Leya! >< Thank you Leya!
It’s a tag post and the rules are pretty simple: You have to answer 11 questions by the blogger you were tagged by. Then when you’re done answering, you tag 10 bloggers of your choice to answer the questions you leave for them! No compulsion if you do not want to do it ya. Tiada paksaan :) This is just for fun! So i could get to know you better!
Soalan-soalannya:

 1. Cerita serba sedikit tentang diri kamu.
Nurul Fadhilah Binti Solah. Study di KUIS. Course Degree QURAN SUNNAH dan COMMUNICATION. First daughter from 9 siblings. Suka makan. Kurang suka drama Melayu. Talkative. Mesra dgn org tapi tak berani start first in conv. with stranger. Love to make people happy. Really scared of cat (//>,<'//) That's all maybe? Haha.

2. Apa pendapat kamu tentang blog saya? Jujur ye, baik buruk saya terima.
OF COURSE LAH LAWAAAAAA! Baru tgk td, "Waaa, bg baruuuu! Lawanyaaaa" Heeeee xp

3. Blog siapa yang sering kamu kunjungi?. Nyatakan sebab.
Hermmmm, blog selalu kunjungi? Blog Leya lah maybe! Hahaha. Blog Mazni sekali rasanya xp Blog Leya sbb Leya rajin BW and kdg tu entri sentiasa terupdate! Blog Mazni sbb she is my 'sifu' in blogger world! HUHU. And of courselah blog mereka yg BW di blog Fadh yg tak seberapa ni ^^

4. Warna kegemaran. Nyatakan sebab.
BIRUUUUUUUU BLUEEEEEEEE ! Sbb warna tu nampak lawa ♥.♥ Hihihihi, Fadh pun tak tau kenapa. I just like it!

5. Bila bosan buat apa?
Makannnnnnn. Hahahahahha. Menggemukkan badan jeeeee. Selain tu, layan drama/movie, tidur, atau buatlah apa-2 yg boleh hilangkan kebosanan! Hahaha

6. Perkara yang membuatkan kamu bangga dengan diri sendiri buat masa ini?
Herm.... apa eh? *Fikir jap* Bangga sbb dpt buat org gelak or happy maybe ;) Give happiness to others! :D

7. Apa matlamat dalam dunia blog?
Nak post cerita hidup sendiri, perkara-2 gembira atau sedih, nak dpt more friends and share knowledge with others! ;)

8. Pada tahun bila kamu bergelar seorang blogger.
2011 tak silap! Waktu Form 3. Waktu tu mmg tahun hangat blogger-2 baru blog! Heeee >< (Serious, waktu tu medium blogging ni tgh famous)

9.  PC atau smartphone.
Smartphone and laptop. Haha

10. Fav song. Nyatakan 3.
Fav buat masa ni:
Love More- Bii
You're The One- Xiumin (Falling for dojeon drama-ost)
Come Back To Me- Bii
Falling In Time- Bii
Imperative- Andrew Tan ft Bii
Flying Meteor- Bii

Hehehe, try dgr yeahhhh! xp

Okayyyyy! Tu jelah kot? Hahaha. Herm,,, Fadh maybe tak tag sesiapalah kot. Huhuhu. Jwb soalan Leya je. Nak buat soalan lain pun mcm takde idea nak tanya apa. Hoho. Btw, thank you for reading! :) Annyeonggg~ Assalamualaikum!

4 comments:

  1. terima kasih sebab jawab soalan leya. Bii tuh rain ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, bukan Bii Rain. Tp Bii yg ni Chinese ><

      Delete
  2. rasa terharu jap sebab nama ai kena mention. wahahahahaha :p
    samalah, saya pun x berapa layan drama melayu. ahahaha kang kena kecam lak cakap macamni. tpi kalau telemovie saya suka sebab ada yg best dan banyak pengajaran :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, mmg kena terharu pun xD Takdelah, gurau jeee! Ha'ah, telemovie boleh tahanlah. Sbb byk gak pengajaran yg boleh diambil! :)

      Delete