Simple. Haha

Assalamualaikum! Hey guys! Finally done edit dgn simplenya sbb tak taulah kenapa idea kering sgt. Dan Alhamdulillah jugak widget follower dah okay. Huhu. Header je yg aku lemah sikit nak mengedit ni. Selalu header lelawa tu semuanya org lain yg tlg buatkan. Hukhuk /sadis betul/ v.v Mmg simple sgt edit kali ni, tapi aku redha jelah. Huhu. Nak hidupkan kembali blog ni. Tapi T^T Tak tau kenapa kemalasan tu menjadi-jadi. Aku dok sibuk layan drama je... Nak menulis tu mcm takde kerajinan. Haishhhh! Geram betul! Huhu.

Btw, cuti 2 bulan. N aku bukanlah hanya melepak di rumah, tapi kerja dgn mak. Jaga kedai ^^ Kedai Halal Mart. Gilir-2 shift dgn adik aku. Pg aku jaga, ptg dia pulak. Hehe. Mmg tiap kali cuti sem pun aku tlg jaga kedai ni. Sekali dpt gaji. Huhu. Ada benda yg aku nak beli before masuk sem baru nnti! Harap-2nya tercapailah hajatku! Hohoho. Btw, blogger-blogger semua sihat? :) Aku alhamdulillah sihat! Lama rasa tak bw n aktif blog ni balik. I'm sorryyyyy! Huhuhuhu. I will try harder k! Fighting! Hahahhaha. Bg yg bercuti, manfaatkan cuti baik-baik! (me too) Bg yg tgh study, fighting! Kejayaan menunggu anda! Teruskan usaha! ^^ Btw, cuti aku habis hujung bulan 5. Bulan 6 masuk sem 3 dah, seram pulak nak dpt result sem 2 nnti. Huhu. Tak lama dah je ni... Nak masuk bulan 5 dah...

Ramadhan pun bakal menjelma tak lama lagi! Dah ready ke? Bg yg perempuan dah habis ganti puasa belum?! Hahhhh, kalau belum ganti cepat-cepattt! Susah nnti kalau dah terlambat TvT

Heee, okaylah! Byeeeee! Assalamualaikum! :3

Lepas satu... satu....

Assalamualaikum guyssss! Huhuhuhu, kalau ada yg perasan, aku ubah rupa blog ni lagi. Tp aku sendiri rasa mcm tak berapa nak lawa sgt rupa baru ni... tapi entah kenapa idea ni kering je takde rasa nak keluar pun T^T Haih... Huarghhhhhhhh! Mana idea aku hilang niii T^T Btw, nk edit kali ni mmg byk jgklah masalahnya. Idea takde membuatkan blog aku terbengkalai agak lama jugak. Plus kerajinan takde. Lps tu bila dah mula edit, entah kenapa text dkt blog aku ni semuanya tak jadi mcm yg aku nak. Dkt tmpt editing tu, bila preview jadi je post title, sidebar title, page text semua. Tp bila bukak blog, semua tak jadi. Lps tu aku buat mcm mana tah, dia dah jadi okay. Tp widget followers aku pulak problem. Lps tu aku cuba jelah delete kejap, ingat nak add balik, mana tau okay. Tapi last-2.... terus hilang. Bila add, tak boleh. Dia jadi mcm ni. (tgk apa yg ditulis tu)
Apa masalah diaaaaaa T^T Aku ni dahlah bukan pakar sgt pun dgn editing ni. Belajar-2 sendiri dri tuto blogger-2 lain je... Ada yg tau cara nak selesaikan tak? Urgent! Sgt-2 memerlukan pertolongan pakar blog ni. Hukhukhuk T^T

Under Construction !

BLOG IS UNDER CONSTRUCTION x3

Giveaway by Xechalogy


Assalamualaikum! Lama tak update blogkan? Huhu TvT


Thank you! ^^

Challenge Rindu by Hafiz Zulkafly!


Assalamualaikum! Sbb takde nak buat pape, kita cuba try test lah kannn! Hahahaha. Aku scroll-scroll n main ws je nom yg aku rasa nak ws xD Lebih dari 10 org. Hahahah. Yg aku jrg ws, or borak pun aku main tegur je xD Tp aku tegur tu mmg niat nak tegur lah kan. Sbb lama tak borak. Selain kita test, kira sekali tegurlah. Mcm-2lah yg aku dpt balasannya >< Yg balas balik pun ada jgk. Yg pelik pun ada jugak TvT Sbb aku pun mmg jrg sgtlah nak sweet-2 ni kan xD Not meeee. Seganlah woiii. Hahahaha. Okay jom kita tengokkkkk!
















Hahahahahahahahha. Mcm-2 reply yg aku dpt. Yg takde nama tu sbb aku selalu ws jgk, so ada conv. sblmnya yg xyah tunjuklah kan. Yg ada nama tu, sbb mmg jrg msg x3 Tu yg mula conv. tu. Heheheheheh. And yes semua yg aku msg perempuan sahaja. Mmg taklah nak msg rindu dkt lelaki x3

Sbb nak kena tag, so aku tag Mazni | Sis Yan | Fieyqa | Qilah ;)

Bye, assalamualaikum! ;D

Cuti sem duaaaaaaaaaa! (:

Assalamualaikum! Hye bloggers! Finally, it is end of semester 2 for meeeeee! Heeee, so now kita cutilahhhh! >< Alhamdulillah dpt cuti 2 bulan :D Apa nak buat 2 bulan ni? Melepak? Hahahha, takdelah melepak sgt pun. Sbb aku kerja dgn mak aku. Jaga kedai ^^ N mak aku pun upah aku utk buat website kedai! Yeayyy ;) My fav lah kan bab-2 it ni! Hahahha. Harap hasilnya cantik dan bergunalah! ;) Kita cubalah kannn ><

Herm, alhamdulillah final sblm ni aku dpt buat n jwb dgn baik InsyaAllah... Semoga aku dan semua kawan-2 dapat result yg cemerlang dan gempak! Aminnnnn! n.n Yg dri U lain tgh exam tu, best of luck guys :) Bittaufiq wannajah! Selawat banyak-banyak! Semoga dipermudahkan ;) Yg dah cuti sem, manfaatkan cuti ni sebaiknya! Takmo lagha-2 sgt. Hahahaha. :*

Aku ingat nak tukar design blog niiiii! ^.< Mmg akan tukar! Tp bila nak mula edit tu x pasti lgi. Huhuhuhu. Tunggu jelah ek perubahannya! ;O Btw, aku tgh tak berapa nak sihat skrg ni. Batuk agak teruk jgk T^T Doakan aku cpt okay.... Huhuhuhu... Assalamualaikum... Annyeonggggggg~