Ya Allah,,! Tahniah dan Terima Kasihhhh Ya Allah,,! :'DD

Assalamualaikum!!! Korankkk,,,! ari nihhhh merupakan ari yg sgt2 BERSEJARAHHHH buat akuuuu!!! n aku rase sgt2 BERSYUKUR dannnn BERTUAH kerana diberikan result yg sgt2 BAEK walaupun bukan straight A's... Terima Kasih Ya Allah,,,! aku dah berjaya membuatkan ibuku menangis kegembiraan & ayahku tersenyum berbangga...! Terima Kasih Ya Allah kerana kau telah memakbulkan doakuuu....! Terima Kasihhh Ya Allah... :')))))
Okey,, bpe yg aku dpt?? ermm,, Aku amek 9 subjek..! coz KELAS ARAB... haha,, n result aku klakar sikit... aku dpt................ kalo aku kelas biase, aku dikira dpt STRAIGHT A's... :) but disebabkan aku kelas arab... jdi aku x dikira larhh dpt straight A's.. K larhh,, aku bgitau kalo korank nak tau yg betul2nye gakk... mlss nak teka2 sendiri.. okeyh! aku dpt.... jeng jeng jeng!!! 8A 1C ....!!!! haha,, C tuh base arab..! adoi~!! klakar toll lahh,,,! masok kelas arab,, tpi yg ARAB tu jgk lahh yg =,=''' .... hehe,, tpi xpe.. aku tetap bersyukur...!! Alhamdulillah!!! coz knpe?? coz aku sendiri x percaya,,, sbb TRIAL PMR aku just dpt 2A 5B 2C je,, bayangkan! mmg x sangke sgt2 lahhhh!!! mmg aku kate aku hepyy gile2 arhhh!!! n aku sgt2 hepy jgk hari nihhh,,, coz bdk SEKELAS aku,, A.K.A Ex akuuu,,, kim SALAM kat akuuu.... knpe aku nak hepy kalo just setakat "Assalamualaikum?" Aku hepy sbb aku ngan dye mmg sejak Bulan 4/5 yg lalu x bertegur.... lps da clash,, kitorang gaduhhh... n mmg dingin sgt2 even satu kelas...! So,,! tetibe tdi kwn aku ckp,, dye kim salam,,! mne aku x terkejuttt! aku mmg hepyyy hari nihh! but don't worry! aku da anggap dye just sebagai KWN aku...! Forever Kwn Rapat! n aku da lame maafkan dye... :')

Dye dpt 6A.... hihi! aku kalahkan dye,,,! :D hepyyynyeee~!! *n for all of your INFORMATION! aku ngan dye selalu dpt kedudukan yg sgt2 dekat, pde SETIAP peperiksaann! but aku lahh yg slalu kat ats... hehe,, n now aku KALAHkan dye lgiii! mne x hepyyynyeee! haha,, *jhtnye akuuuu! btw...! CONGRATS FOR YOU! :))

Aku jgkkk dpt hadiah befday driii Imahhh! *gmbr hadiah tgkk bwh! yg berbalut hadiah tu tauu!  :)) n aku dpt hadiah BEFDAY n sekaligus hadiah RESULT dri mak aku,,! Which is...!!! MY LITTLE SISTER!!! hihi,,, Heppyyynyyyeeee akuuuu! <3

What A VERY Best Result Day Ever !! :'))))

[!!] Okeyhhh! now aku nak bgi tau pulakk dak2 LB yg len dpt ape..! :)

~ Syaziera ! dpt 1A yg len aku x ingat,, hehe ;)
~ Qurratu' ! dpt 2A,, but ade failed 1... :]
~ Uswatun ! dpt 3A :D
~ Syuhada n Rahimah !! dpt STRAIGHT A'S!!! TAHNIAH lahhh tok dyorangggg!!! *mmg dyorang paling pandai un dlm LB's Gruppy nihhh! :D
~ Fuza ! dpt 2A rasenye,, :)
~ Farhanah ! dpt 1A gak rasenye... hehe,, :P
n Aku Larhhh!!! 8A 1C,,! xD

[!!] Okeyh! now my cousin(S) pulakkk! :))

* Sofiah,, dpt 2A 5B 2C ..! hihi (mcm result trial akuu) but xpe...! Tahniah tok dye,, coz TRIAL dye x berape okeyy... :)
* Sahira,, dpt 7A 2B ...! :D trial dye dpt 2A ,, Tahniah tok dye jgk! :)
*Syikin,, dpt 6A n 3B kot.. hehe,, lupelah... btw congrats jgkkk! :)
#sume S je start nme dyorang...

[!!] n bestfriend(S) aku yg len nihh!

> Jannah = 7A 2B ,,, TAHNIAH! :D
> Hafizah,, dye x amek lgi,, nnti da tau aku bgitau ehh! :))
> Fadzil,, 8A,, STRAIGHT A's gakkk tuhhh!!! *dye x amek arab.. TAHNIAH weyhhh!!!
> Nik,, 7A 1B 1D,,! Tahniah tokkk dye! :DD

[!!]Dak2 Mts,,

% Amir dpt 6A :))
% Mad dpt 7A :D
% Kerol dpt 7A jgk! ;D
btw TAHNIAH tokk korankkk!
yg len2 aku x taulahh! hehe,,

=) n now aku mengade2 nak show..! hehe,, ;P



K, muke aku buruk >< *aku ngan bestfriend aku! :D
(sory Mal aku cilok gmbr dri Album ko,, hehe)

Wak2 baru dpt result.. Seriously x sangke... :')



N that's the storyyy! sbnrnye bykkk sgt aku nak citerr ape yg jdi ari nihh! ape yg jdi wak2 kitorang kumpul dpn meja cekgu nak amek result,, ape yg jdi pgi tuhh wak2 nak masokk skolah,,! psl aku yg terkena ngan mak aku,, n bykk lgi lahh! but aku x tuliss coz byk n panjanggggg sgt2,,,! bialah aku simpan je buat jdi kenangan akuuu dgn kwn2,,! :'))

Lastly,, aku nak ucapkan BERBANYAK2 TERIMA KASIH yg x TERHINGGA tok CEKGU-2 yg susah payah ajar aku yg kdg2 bengong terlebeyh nihh,, tok UMI ngan AYAH yg selalu nasihat kaklong tok blaja,, tok HomeTutor aku,, Teacher Aisyahh yg dri jauhh sanggup dtg umah akuu just semata2 nak ajar,, tok Kaum Kerabat yg laennn,,, n The Special One,, tok All Of My Best-3 Friends Everrr yg Alwayzzz lyn kerenah akuu yg gile2,, yg blur2,, n yg mcm2 lgi lahhh! All Our Memories Alwayzz in My Hearttt! ILOVEYOUALLREALLY-2MUCHHHHH,,,!

Okeyhh! Aku Stop smpai sini duluuu!!! I LOVE ALL MY FAMILY N FRIENDSSSS!!!! <3
Terima Kasih Ya Allah! :')
Bye Guys,,,!!! Assalamualaikum!!! :))

BlueHeart! :'D

No comments:

Post a Comment