Δκʋ? ツ

Nurul Fadhilah Binti Solah & Khairiah! 
 15 December 1996! Lahir di Kuala Terengganu. Stay di Bangi, Selangor ><
 Tagline: "HAHA" xD 
 A shy girl. Talk to me first, then I'll be really friendly! ;)

 This blog since 2011 :)

 Blog ni wujud pada tahun 2011. Bagaimana boleh wujudnya blog ni? Wujud sebab aku tertarik dgn blog sepupu aku. Then rasa mcm best pulak berblogging ni, so aku pun mintalah dia ajar buat. So, awal-2 dulu still noob lagi psl blogging ni aku main post jelah story yg aku nak post. Hahahahaha, kalau tgk balik mmg mcm apa je. Tak matang lagilah xp Then, kalau ada masa mmg aku merajinkan diri aku untuk usha tuto psl blog. Dan akhirnya alhamdulillah sekarang ni dah pandai sikitlah edit blog. Haha. Dan aku mmg gila edit blog. Kadang tu satu hari edit tak tidur pun ;p Tapi rasa berbaloi. Sbb lps edit, tgk hasil kita buat. Huyyyooooo! Puas hati sgtlah! Hahahaha. 

 Blog ni aku anggap mcm unsecret diarylah kan? Haha, aku post stories yg berkaitan dgn hidup aku. Dan aku mmg suka menaip! Kadang tu kalau ada masa tapi takde idea nak tulis apa, aku merepek jelah psl apa-2. Hahahaha. Tapi selalu jugaklah, kemalasan nak update blog tu terjadi v.v Lama jugaklah pernah blog aku tak terupdate. Huhuhu. Btw, nak buat tuto or freebies masih tak mampu lagilah. Tak pro lagi. Haha. Rasa nak buat tu pun tak dtg lagi. So kita share-share story jelah ya >< 

 Nak tau satu rahsia? Hehehehehehehe. Kadang tu even aku takde benda nak update, or post, or tak rasa nak edit blog pun. Aku suka bukak blog aku then usha je sampai puas. Even banyak kali. Sbb aku rasa puas? Hahahaha, rasa sukaaaaaa! Tak tau mcm mana nak describe perasaannya tu x3 Tapi faham-faham jelah kan? Huhu 
 MAAF DI ATAS PENGGUNAAN PERKATAAN "AKU" UNTUK MEREKA YANG LEBIH TUA DAN JUGA MUDA. 

8 comments: