KILL ME HEAL ME (DAEBAK!!!!)

[MINTA MAAF ENTRY KOREA MENYIBUK KEJAP] 

Assalamualaikum everyone! :) Okay, kalau yg kaki layan drama korea of course dah tau kan cerita apa tu! (I know, cerita dah lama. Tp sbb aku baru je layan so nak jgk buat review. Hahahaha)
Kill Me Heal Me. (K-Drama)
Summary/Reviews:
A romantic comedy about a third-generation billionnaire with Dissociative Identity Disorder and a first-year Psychiatrist resident who treats him secretly.
Cha Do Hyun (Ji Sung) is the third generation of a chaebol family who suffers from multiple personality disorder after going through numerous life-threatening traumas. As he tries to get back on his life on the track with the help of a resident doctor, Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum). The “seven people” whom he created in his body began their battle to be the final dictator that will have control over his life.
Meanwhile, Oh Ri On (Park Seo Joon) is Oh Ri Jin’s twin Brother who is a genius writer. He is determined to find out the secrets and stories of this third generation Chaebol, starts following him around to uncover them but unexpectedly forms an empathy for him instead.
Dah habis baca summary-nya? Haha, fahamlah kan! Seriously cerita ni, one of the daebaksssssss korean drama yg aku pernah tgk! Cerita ni absolutely korang kena tengok no matter what! (Haha, overr) Drama ni berjaya buat aku gelak mcm apa jeee, nangis feeling habiss, terkejut yg teramat, puas hati of courseeeee! Hahahahaha.

Lagi-2 ost drama niiii! Mmg kena habissss dgn cerita niii! TvT Mana tak lagi feelingnyaaaaaa! Hahahahaha
Layan banyak kali pun tak bosan aku rasa. Hahahaha! Sbb byk sgt karakter hero dlm cerita ni >< Semuanya berbeza n ada kisahnya yg tersendiri. I love itttt! Huhu. Haaaa, siapa yg nak layan bolehlah layan dkt sini KILL ME HEAL ME  . (Aku siap download lagiii! Hahahaha ;p)

Lastly, alhamdulillah because finally I got this one thing that I want! :) Masuk belajar nanti bolehlah gunaaaa! Thanks ayah n umi! :* Okay, bye! Assalamualaikum! ;)

14 comments:

  1. best kan cite ni? kelakar gilaaaaa xD vote ahn yonaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Seriously kelakar bila personaliti-2 lawak dia keluarrr. Ahn Yo Na paling takleh blahhhhhh! xDDDD Oppppppaaaaaaa~~~! Hahahahaha ><

      Delete
  2. Err.. Lissa baru mau start tengok.. Lagi jauh ketinggalan ni. Hahaha kalau betul2 daebak, nak tengok sekarang jugak la. *terus offline* Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Sokayyy! Yg penting kena tengokkk! >< Okay-2! Cepat pergi layannn! Hahahahah! Goodluck! xp

      Delete
  3. macam best. nak try cari kat dailymotion nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Bukan mcm tapi mmg! >< Ehh knp cari dkt dailymotion. Bukan situ susah sikit ke? Huhu, trylah tgk dkt link yg saya dah bg tu :D

      Delete
  4. Tak pernah tengok lagi cerita ni. Agak ketinggalan. Alaaa. Nak tengok laa nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Absolutely you have to! :) Tgklah nnti! ><

      Delete
  5. da tgok cter ni!! wallahi best sgt. hahah. Ji Sung pandai bawak byk watak dlm satu cter.

    ReplyDelete
  6. tengok sebab park seojun hahaha. unik cerita ni. dengar cite sampai salah sorang prof kat US contact writer kill me heal me untuk bincang pasal dissociative identity disorder dalam cite ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously???? Hahahaha. Mmg unikkkk punnnn! ><

      Delete