Pencarian Blog Terkemas 2015!

Assalamualaikum! ;)

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Iols tag Leya , Mazni and Adiba! :) Thank you!

30 comments:

  1. thanks fadh sebab tag leya. hihihi

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  3. Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  5. goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam! Enti pun! Bittaufiq wannajah! :)

      Delete
  7. follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

    ReplyDelete
  8. Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
    http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete
  10. Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

    saya datang dari kontest yang sama..

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  11. Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

    Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

    http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  12. Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho, thank you ecah! Goodluck dan tahniah jugak! :D

      Delete
  13. gut luck..

    sy dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete