SENARAI PESERTA FADH'S BIRTHDAY SEGMENT :)


Assalamualaikum! Heee, alhamdulillah ramai jugak yg join segmenku yg tak seberapa tu >< Terima kasih kepada yg sudi join! :) Heee, *Happy betul ni* Rancang mmg nak update kalau boleh setiap hari nama peserta yg join. Tp sbb kdg wifi tu ada takde je dkt KUIS ni, so tak taulah. Ada peluang kita update k! 

Hahhhh, btw! Bila di check. Ramai jugak yg lupa satu syarat! Iaitu lupa nak tag kengkawan dia :3 Heeeeee, harap boleh di cek balik ya!

-Senarai peserta-

1) http://najwazahid94.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
2) http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
3) http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
4) http://imashue.blogspot.com/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
5) http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
6) http://hiphiphorray15.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
7) http://anabiha.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
8) http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
9) http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
10) http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segmen.html
11) http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
12) http://tomodachilavendra.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
13) http://littlesnorlax.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
14) http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
15) http://blognabihah.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
16) http://masitaeyta.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
17) http://blogfiefi.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
18) http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
19) http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
20) http://meurametsuu.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
21) http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
22) http://beehaazman19.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
23) http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
24) http://meetninaa.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
25) http://greennyworldland.blogspot.com/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
26) http://ohhffly.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
27)
28)
29)
30)


Itu dulu buat masa ni! Thank you semua yg joinnnn! Serious terharu >< Goodluck ya kawan-2! :)

Siapa yg tak join lagi, cepat join jommm! ><

(Klik je banner k!)

Bye, Assalamualaikum!

4 comments:

  1. ehh.. a'ahh. Lissa lupa tag. haha sorry T_T jap lagi Lissa edit :D

    ReplyDelete
  2. Peserta ke5 here :)
    Done bw dan follow semua peserta hingga peserta ke22 :D Yeay :)

    ReplyDelete