I'm Back! Again ;p

Assalamualaikum! Hye peeps! Lamanyaaaa tak update blog ni! Sampai masuk 2017 dah ni 😅 Huhuhu... makin bosan blog aku ni... aish aish aishh... hmmm.. mcm-2 terjadi sepanjang tak update ni. 2017 ni pun ada cerita baru 🙈 Huhuhu.. everything happen for a reason *eh tetiba.. hahahah

Okay, skrg ni aku nak promote satu team ni dkt korg. Team Melodi Hikmah. Okay, apa kena mengena team ni dgn aku sampai baik hati sgt nak promote kan? Hahahaha. Sbnrnya aku one of this team members lah... As blogger editor ! Even diri ini hanya biasa2 sahaja dlm dunia blogger ni 🙊 But i take it as a platform for me to improve my skill n hobby 😛

Okay, apa yg bestnya Team Melodi Hikmah ni?
Haaaa, tujuan team ni ditubuhkan adalah utk menyebarkan dakwah dan mesej2 dari hati melalui puisi dan kata-kata hikmah. Jgn risau, if ada yg rasa mcm TAK minat puisi ke, TAK faham bait-bait kata yg tinggi sgt maksudnya ke, kami ada sediakan juga 'description' atau nama lainnya mcm penerangan sikitlah tentang maksud bait-bait yang ditulis tu 😉 So, don't worry n just enjoy the power of the words! Heeeeee...

Okay, kenapa korang kena follow this team? Sbbnya korang takkkan rugi sikit pun! Bahkan you will get knowledge *even a little bit* n strengthness! Kami berkongsi kata-kata dari hati yang mungkin kena dgn situasi korg waktu tu. N at the same time kami share jugak kata-kata semangat utk diri! So, tunggu apa lagi? Do follow us dkt ig, fb n bloggg~~~

INSTAGRAM: de_melodihikmah_
FACEBOOK: Melodi Hikmah
BLOG: http://melodihikmah.blogspot.my/

Kami mmg berharap sgt semoga team kitorg ni berjaya dan dikenali ramai so that boleh pergi jauh, sehingga ada pihak penerbit ke yg nak bukukan hasil karya team kami ini 😊 Aminnn... InsyaAllah... Huhuhuhu.

Anyway, do follow us for more updates n to know us more! 😄 *Maaf atas penggunaan byk emoji. Excited blog ada emoji dah skrg. Biasalah tu~~~ Hahahahah. Bye! Assalamualaikum! 😘

No comments:

Post a Comment